Kaarten

Reserveren per mail

  1. Stuur een e-mail naar info@podiumeibergen.nl met het aantal gewenste toegangskaarten (volwassene en/of kind) en vermeld daarbij de datum en aanvangstijd van het evenement. Vermeld tevens of u naast elkaar kunt zitten i.v.m. coronamaatregelen.
  2. U ontvangt van ons per mail een betaalverzoek.
  3. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, ontvangt u de toegangskaarten per mail.
  4. Let op: uw reservering is pas definitief na betaling. Wij kunnen nog niet betaalde plaatsen slechts beperkte tijd (maximaal 1 werkdag) voor u vasthouden. 

Telefonisch reserveren

  1. Bel, whatsapp of sms naar 06-40420320 en vermeld het aantal gewenste toegangskaarten (volwassene en/of kind) en vermeld daarbij de datum en aanvangstijd van het evenement.
  2. U ontvangt van ons per telefoon, whatsapp of sms een betaalverzoek.
  3. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, ontvangt u de toegangskaarten per mail, whatsapp of sms.
  4. Let op: uw reservering is pas definitief na betaling. Wij kunnen nog niet betaalde plaatsen slechts beperkte tijd (maximaal 1 werkdag) voor u vasthouden. 

Coronamaatregelen

Bij ingang van de zaal moet u een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dat kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang (maximaal 24 uur oud). Daarnaast vragen we u om een identiteitsbewijs mee te nemen. Onze medewerkers kunnen de gegevens hiervan vergelijken met die van het coronatoegangsbewijs. 
Wij vragen u bij ingang van de zaal de QR-code te tonen via uw telefoon of uitgeprint op papier. 
Bij binnenkomst in de zaal en bij vertrek is een mondkapje verplicht. Wanneer u op uw stoel zit mag u het mondkapje afnemen.

IBAN: NL16 RBRB 0778 0247 17  BIC: RBRB NL21KVK: 73067652  RSIN: 859341598

Logo Podium Eibergen © H.E. Brackman