Kaarten

Reserveren per mail

  1. Stuur een e-mail naar info@podiumeibergen.nl met het aantal gewenste toegangskaarten (volwassene en/of kind) en vermeld daarbij de datum en aanvangstijd van het evenement. Vermeld tevens of u naast elkaar kunt zitten i.v.m. coronamaatregelen.
  2. U ontvangt van ons per mail een betaalverzoek.
  3. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, ontvangt u de toegangskaarten per mail.
  4. Let op: uw reservering is pas definitief na betaling. Wij kunnen nog niet betaalde plaatsen slechts beperkte tijd (maximaal 1 werkdag) voor u vasthouden. 

Telefonisch reserveren

  1. Bel, whatsapp of sms naar 06-40420320 en vermeld het aantal gewenste toegangskaarten (volwassene en/of kind) en vermeld daarbij de datum en aanvangstijd van het evenement.
  2. U ontvangt van ons per telefoon, whatsapp of sms een betaalverzoek.
  3. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, ontvangt u de toegangskaarten per mail, whatsapp of sms.
  4. Let op: uw reservering is pas definitief na betaling. Wij kunnen nog niet betaalde plaatsen slechts beperkte tijd (maximaal 1 werkdag) voor u vasthouden. 

Coronamaatregelen

Wij houden ons aan de geldende coronamaatregelen om de veiligheid van publiek en musici te garanderen. Van u vragen we om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en anderhalve meter afstand te houden. U kunt uw mondkapje afdoen als u op uw plaats zit. Bij binnenkomst doen wij een korte gezondheidscheck. Bij klachten als niezen, hoesten of verkoudheid mag u het concert helaas niet bijwonen.

IBAN: NL16 RBRB 0778 0247 17  BIC: RBRB NL21KVK: 73067652  RSIN: 859341598

Logo Podium Eibergen © H.E. Brackman