Reis door inspiraties: Anne Brackman, piano & Tim Saulus, animated visuals

Datum/Tijd
Date(s) - 07/11/2020
14:30 - 15:30

Locatie
Brackman Boerderij

Categorieën


Let op:
Dit concert wordt verplaatst!

Anne Brackman (piano) en Tim Saulus (animated visuals) brengen 7 november een avontuurlijk programma naar Podium Eibergen waarbij muziek en beeld samen met u op reis gaan. Een reis door inspiraties.

Poster 07-11-20 © Podium Eibergen H.E. Brackman/T. Saulus
Poster Podium Eibergen 7 november 2020

Anne Brackman zegt hierover:

“Alles wat nu gebeurt en speelt in het leven is een reactie op eerst, of het nu over de aarde, een bepaalde cultuur of een persoon gaat. Alles komt voort uit een eerdere gebeurtenis; niks ontstaat uit het niets. Iedereen maakt dingen mee, of deze positief of negatief zijn, en vormt daarmee zijn leven. Het is aan jezelf hoe je hiermee omgaat, maar de basis is gelijk voor iedereen.

Mijn visie op (klassieke) muziek en pianospelen is dus ook niet zomaar ontstaan. In mijn leven ben ik veel mensen en composities tegengekomen waar ik een speciaal gevoel bij heb. Sommigen hebben mijn kijk op de wereld en mijzelf veranderd. Anderen zijn me dierbaar vanwege een mooie herinnering. Eentje zorgde voor een interessante discussie tijdens een groepsles op het conservatorium waar ik nog wekelijks aan terugdenk.

Verscheidene van deze momenten en herinneringen heb ik samengebundeld in een concert en ik zou jullie graag mee willen nemen in deze reis van inspiraties. Tijdens het concert zal ik uiteraard de composities en gebeurtenissen gedetailleerder en uitgebreider toelichten. Er zullen o.a. werken te horen zijn van Brahms, Beethoven, Liszt, Muse en mijzelf.  

Ook zal grafisch ontwerper Tim Saulus, afgestudeerd student Communicatie & Multimedia Design aan de HAN, enkele werken van (bewegend) beeld voorzien. Tim en ik delen veel van onze creativiteit met elkaar en inspireren elkaar als kunstenaar. Het is dan ook niet gek dat we het idee kregen om onze kunststromen met elkaar samen te voegen en hier een mooi kunstwerk van te maken.

We hopen jullie te mogen verwelkomen op 7 november te Eibergen!”

© | Anne Brackman | photo by Kimberley Zondag
Anne Brackman

© | Tim Saulus | photo by Pim Geerts
Tim Saulus

Toegang

Locatie: Brackman Boerderij, Kormelinkbulten 3, 7151 NE Eibergen
Tickets € 17,50 (kinderen/studenten € 10,00)
Toegangsprijzen zijn inclusief consumpties en programma.
Graag van tevoren reserveren in verband met coronamaatregelen.
Geef bij aanmelding uw voorkeurstijd op (14.30 uur of 16.30 uur).

Let op:
Dit concert wordt verplaatst!

BESTEL HIER UW KAARTEN

 

© Anne Brackman, foto Kimberley Zondag | © Tim Saulus, foto Pim Geerts

Logo Podium Eibergen © H.E. Brackman