Muziek en beeld: Anne Brackman, piano

Datum/Tijd
Date(s) - 24/04/2022
14:30 - 16:30

Locatie
Brackman Boerderij

Categorieën


Anne Brackman (piano) brengt 24 april een avontuurlijk programma naar Podium Eibergen waarbij muziek en beeld samen met u op reis gaan. Een reis van inspiraties.

Anne Brackman zegt hierover:

“Alles wat nu gebeurt en speelt in het leven is een reactie op eerst, of het nu over onze wereld, een bepaalde cultuur of een persoon gaat. Alles komt voort uit een eerdere gebeurtenis; niks ontstaat uit het niets. Iedereen maakt dingen mee, of deze positief of negatief zijn, en vormt daarmee zijn leven. Het is aan jezelf hoe je hiermee omgaat, maar de basis is gelijk voor iedereen.

Mijn visie op (klassieke) muziek en pianospelen is dus ook niet zomaar ontstaan. In mijn leven ben ik veel mensen en composities tegengekomen waar ik een speciaal gevoel bij heb. Sommigen hebben mijn kijk op de wereld en mijzelf veranderd. Anderen zijn me dierbaar vanwege een mooie herinnering. Eentje zorgde voor een interessante discussie tijdens een groepsles op het conservatorium waar ik nog vaak aan terugdenk.

Verscheidene van deze momenten en herinneringen heb ik samengebundeld in een concert en ik zou jullie graag mee willen nemen in deze reis van inspiraties. Er zullen o.a. werken te horen zijn van Brahms, Beethoven, Liszt, Muse en mijzelf. Deze composities zullen voorzien zijn van (bewegend) beeldmateriaal, ook door mij samengesteld. Altijd wanneer ik muziek maak zie ik filmachtige beelden die mijn gevoel en emotie over het stuk ondersteunen. Voor het eerst ga ik deze beelden concreet maken en laten zien aan het publiek.

Ik heb er ontzettend veel zin zin en hoop u te mogen ontmoeten op 24 april 2022!”

© | Anne Brackman | photo by Kimberley Zondag
Anne Brackman

Toegang

Tickets in voorverkoop t/m vrijdag 22 april: € 18,50 (kinderen/studenten € 13,50)

BESTEL HIER UW KAARTEN

Tickets aan de zaal: € 20,00 (kinderen/studenten € 15,00)
Toegangsprijzen zijn inclusief consumpties en programma.

© Anne Brackman, foto Kimberley Zondag

Logo Podium Eibergen © H.E. Brackman