Doneren

Doneer en word Vriend!

Onze Vrienden vormen een onmisbare steun. Dankzij hun financiële bijdragen kunnen we het unieke karakter van Podium Eibergen vormgeven én behouden.
Wilt u ook Vriend worden van Podium Eibergen? Dat kan eenvoudig door via onderstaand formulier een bedrag naar keuze te doneren. Met uw gift wordt u voor een jaar Vriend van Podium Eibergen. Daarna kunt u uw Vriendschap jaarlijks met een nieuwe gift verlengen.
Wilt u ons voor langere tijd ondersteunen? Kijk dan hieronder voor de mogelijkheden van een periodieke gift.
Als dank voor uw steun bieden wij u diverse extra’s, waaronder een concert exclusief voor Vrienden en de mogelijkheid om met voorrang kaarten te kopen voor het Kamermuziekfestival Eibergen.
Omdat Podium Eibergen een culturele ANBI is, kunt u bovendien met uw gift voor speciale belastingvoordelen in aanmerking komen, met mogelijkheden tot wel 125% belastingaftrek! 

Naam(Vereist)
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 

Doneert u liever handmatig? Maak uw bijdrage dan over naar NL16RBRB0778024717 t.n.v. Stichting Podium Eibergen o.v.v. ‘donatie’.

Periodieke gift

Een periodieke gift is een gift die in een schriftelijke overeenkomst met Podium Eibergen wordt vastgelegd voor minimaal vijf jaar. U kunt zelf de hoogte van het jaarlijks te schenken bedrag bepalen.
Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op via info@podiumeibergen.nl.

Culturele ANBI: doneren met aantrekkelijk belastingvoordeel

Podium Eibergen is door de Belastingdienst aangewezen als culturele ANBI. Dat betekent dat uw gift aan Podium Eibergen voor speciale belastingaftrek in aanmerking kan komen. Dit geldt zowel voor een gewone gift als voor een periodieke gift, waarbij de aftrekmogelijkheden nog ruimer zijn.
Voor meer informatie, voorwaarden en voorbeelden zie de website van de Belastingdienst: onder het kopje ‘Ik geef aan een ANBI’ scrollt u door naar ‘Gift aan een culturele ANBI? Extra aftrek’.
Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op via info@podiumeibergen.nl.

 

IBAN: NL16RBRB0778024717  BIC: RBRBNL21
KVK: 73067652  RSIN: 859341598

Logo Podium Eibergen © H.E. Brackman