Logo Kamermuziekfestival Eibergen @ H.E. Brackman

Doneer een noot!

Doneer een noot en breng samen met de musici van het Kamermuziekfestival Eibergen een nieuwe compositie tot klinken!

De nieuwe compositie:

– is een strijkkwartet dat componist/altviolist Joël Waterman in opdracht van het Kamermuziekfestival Eibergen schrijft
– wordt door het Animato Kwartet op 19 mei 2024 in Gelselaar, tijdens het Kamermuziekfestival Eibergen, in première gebracht.

Uw bijdrage

Uw bijdrage is letterlijk klinkende munt, want met uw bijdrage brengt u een stukje nieuwe muziek op het podium. En nog mooier: u kunt er zelf direct van meegenieten tijdens de première. En misschien kunt u zelf wel een stukje van de partituur in bezit krijgen…

Kijk gauw hieronder hoe u aan Watermans nieuwe compositie kunt meehelpen en doneer een noot!Ik doneer graag een noot ter waarde van € 10 of meer
Dank voor deze muzikale noot! We houden u per nieuwsbrief op de hoogte.

Ik doneer graag een noot ter waarde van € 50 of meer
Dank voor deze muzikale noot! U krijgt een kaartje met 25% korting om de première door het Animato Kwartet bij te wonen op zondag 19 mei tijdens het Kamermuziekfestival Eibergen.

Ik doneer graag een noot ter waarde van € 75 of meer
Dank voor deze muzikale noot! U krijgt een kaartje met 50% korting om de première door het Animato Kwartet bij te wonen op zondag 19 mei tijdens het Kamermuziekfestival Eibergen.

Ik doneer graag een noot ter waarde van € 100 of meer
Dank voor deze muzikale noot! U krijgt een vrijkaartje om de première door het Animato Kwartet bij te wonen op zondag 19 mei tijdens het Kamermuziekfestival Eibergen. Desgewenst vermelden we als dankbetuiging uw naam onder de partituur.

Ik doneer graag een noot ter waarde van € 250 of meer
Dank voor deze muzikale noot! U krijgt twee vrijkaartjes om de première door het Animato Kwartet bij te wonen op zondag 19 mei tijdens het Kamermuziekfestival Eibergen. Desgewenst vermelden we als dankbetuiging uw naam onder de partituur. Bovendien ontvangt u een ingelijst fragment van de handgeschreven partituur.

U kunt tot en met maandag 8 april een noot doneren.

Update: er is al € 3.950 aan noten gedoneerd! Dat is 99% van het streefbedrag. Helpt u mee om de resterende noten te doneren?

Naam(Vereist)
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 

IBAN: NL16RBRB0778024717  BIC: RBRBNL21
KVK: 73067652  RSIN: 859341598

Logo Podium Eibergen © H.E. Brackman